Kurser

Nybrostrands Hundkoll

Kurser

Grundkurs 2020

Lördagar

10.00-12.00

Ny start 22/8


Påbyggnad

Lördagar

2 Maj

10.00-12.00


Spårningträning

?


Gruppträning

6 Juni 2020

kl. 10.00Gruppträning för alla som gått minst grundkurs.


Föranmälan är obligatorisk

Här förklarar vi vilka kurser vi har...

Se dig omkring & undrar du något... tveka inte att kontakta mig.

»   Läs mer

Kurser


Kurserna är upplagda i tre etapper;

 

Nivå 1 måste alla genomgå. Det är själva grundlydnaden. Vi har en timme praktiska öveningar med hund sen en timme teari utan hund med lite fika & eftersnack.

 

Nivå 2 är en så kallad påbyggnadskurs/fortsättningskurs. Den är för er som gått grundkursen. Vi jobbar i lite hårdare tempo och är fler på planen...

 

Nivå 3 är löshundsträning. Löshund under hela passet. Precis som tidigare en timme ute o en timme teori.

 

Övriga träningsformer;


Privatträning har jag i mån av tid och möjlighet. Har du ingen möjlighet att vara med på kurs eller vid ha ett möte innan kurs går detta naturligtvis bra.

 

Spårövningar är just spårövningar.... Vi lägger spår med hjälp av godis eller blodspår. Detta för att lära oss aktivera hunden på ett lugnt och bra sätt.

 

Träning i skogen är just det. Vi träffas en grupp för att träna tillsammans under mindre strikta former men i mer vardagsformat...


För att få information om nya extra träningar gilla Nybrostrands Hundkoll på facebook. Här finner du dom senaste uppdateringarna!

Tankesätt


Här är det Du som är Din hunds godisbit....

Glöm köttbullar och leversnittar...


Är det verkligen möjlig att träna hund utan godis? Är det här den hårda skolan där det är synd om hundarna? Naturligtvis inte. Här jobbar vi för att du och din hund ska få en bättre relation till varandra. Du ska vara godisbiten din hund vill ha under träningen.... Klicka nedan så får du läsa mer....


»   Läs mer

Kontakta mig..


Var hade jag kommit sa du? Vågar jag prata in meddelande?


Naturligtvis gör du det... Vet att det låter lite märkligt ibland när Ni ringer. Välkommen till SYD BUSS säger rösten och sen drar den lite öppettider på kontoret och journummer... Låt bara rösten babbla på och lämna sedan ett meddelande efter pipet så kommer jag tillbaka till er....                     .


»   Läs mer